radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 107 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 44:

  • 6 s področja kriminalitete;
  • 19 s področja prometne varnosti, od tega dva o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in šest o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so pridržali enega voznika;
  • šest s področja javnega reda in miru, od tega trije o kršitvi na javnem kraju;
  • pet o dogodkih, od tega eden o nesreči pri delu in o povoženi divjadi.

policija splosniPrometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Škofjeloški policisti so okoli 19.40 obravnavali prometno nesrečo na kolesarski stezi, v kateri je bil samoudeležen 46-letni kolesar. Po podatkih s katerimi razpolagamo je zaradi vožnje preblizu roba vozišča trčil v robnik, padel in se lahko telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil prepeljan v zdravstveno ustanovo. Vozil je pod vplivom alkohola (1,27 mg/l, kar je okoli 2,7 promila). Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Hujši prometni prekršek:
Radovljiški policisti so imeli včeraj nekaj do 22. ure v postopku 41-letnega voznika, državljana Italije, ki so mu odredili hitri test na prepovedano drogo. Test je bil pozitiven na kokain. Policisti so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje, mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in odredili pridržanje. Z obdolžilnim predlogom bo priveden na pristojno okrajno sodišče.

Nesreča pri delu:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 12. ure obveščeni o nesreči pri delu. Po podatkih s katerimi razpolagamo se je 47-letni moški, med opravljanjem dela na delovnem stroju enega izmed podjetij, hudo telesno poškodovan. Na kraju mu je pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Obveščen je bil tudi delovni inšpektor. Policisti zbirajo obvestila o dogodku in vodijo postopek.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran