radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 307 klicev občanov. 85 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

25 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 36 s področja prometne varnosti in 19 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
V zadnjih 24. urah smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, eno z lažjimi in 22 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo včeraj obravnavali na Muti. Povzročil jo je voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri naselja Zgornja Vižinga proti Dravogradu in se je v semaforiziranem križišču za smer Vuzenica, razvrstil na pas za zavijanje v levo. V tistem trenutku je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal kolesar. Voznik osebnega vozila je kolesarju izsilil prednost. Prišlo je do trčenja v katerem se je kolesar hudo poškodoval. Voznik je po trčenju odpeljal s kraja nesreče. Kmalu po dogodku smo ga izsledil. Povzročitelja bomo kazensko ovadili zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti in zaradi zapustitve poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči.

Okoli 21. ure smo v Velenju ustavili voznika osebnega vozila, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel več kot dve promili alkohola v krvi. Sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali enajstkrat.

Lepo, mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran