radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 254 klicev, med temi 109 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 26 kaznivih dejanj,
  • 9 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 3 prometne nesreče II. kategorije,
  • 1 voznik je bil pridržan po 24. čl. ZPrCP,
  • 13 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 10 na javnem kraju.

Odtujeni vozili
V soboto zvečer je bil v Slovenski Bistrici odtujen moped Aprilia, tip SR50R, reg. št. MB55-AB. Z dejanjem je bil lastnik po nestrokovni oceni oškodovan v višini 2.300 eur. Na območju Žic (Lenart) je bilo odtujeno neregistrirano motorno kolo - cross, znamke Yamaha, črne barve, tip YZF. Z dejanjem je bil lastnik po nestrokovni oceni oškodovan za 2.200 eur.

Prometna nesreča na avtocesti A1
Na avtocesti A1 smo bili včeraj, okrog 12.30 obveščeni o prometni nesreči izven naselja Polskava. V nesreči so bila udeležena tri vozila, voznik osebnega in tovornega vozila sta bila odpeljana v bolnišnico, kjer so ugotovili, da sta lažje poškodovana. Policisti še zbirajo obvestila o nesreči.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran