radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, v katerih se je en udeleženec lažje telesno poškodoval, pet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkiriščih ter tri povoženja divjadi.

S področja kriminalitete so bile obravnavane tri tatvine, poškodovanje tuje stvari in kaznivo dejanje nasilja v družini.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se ob intervencijah policistov pomirila.

Na območju Lendave je bilo prijetih 22 tujcev, kateri so nezakonito vstopili v našo državo. Po končanem postopku so bili prepeljani v azilni dom.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Ljutomer.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran