radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 59 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 145 klicev.

Obravnavali so 9 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi poškodbami, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 3 vlome in 3 tatvine, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 8 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 28 nezakonitih prehodov državne meje.

Popoldan so v Portorožu ustavili 16-letnega voznika mopeda, ki je prekoračil hitrost (nad 25 km/h). Za vozilo so odredili izredni tehnični pregled, kjer je bilo potrjeno, da moped dejansko presega največjo dovoljeno konstrukcijsko hitrost. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V Hrpeljah je popoldan pred osebni avtomobil 20-letnega voznika nenadoma skočil 9-letni otrok in zadel v blatnik vozila ter padel. Zatem je pritekla še otrokova mama, ga pobrala in odpeljala na pregled v zdravstveni doma. Po prvih podatkih je lažje poškodovan. Zoper starša bo uveden hitri postopek (skrb in nadzor nad otrokom v cestnem prometu - 7. člen Zprcp).

V Piranu je nekdo vlomil v stanovanje in lastnikom ukradel gotovino.

V Tribanu je nekdo ukradel moped znamke Piaggio, tip ZIP 25 4T, z nameščeno registrsko tablico KP 1D-D7, vreden 400 evrov.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran