radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 84 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 33:

  • tri s področja kriminalitete, od tega eden o vlomu, o tatvini in o nasilju v družini, policisti so eni osebi izrekli prepoved približevanja;
  • 12 s področja prometne varnosti, od tega o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in štirje o prometni nesreči z materialno škodo;
  • pet s področja javnega reda in miru, od tega dva o kršitvi na javnem kraju in o dva kršitvi v zasebnem prostoru;
  • pet o dogodkih, od tega eden o nesreči pri delu in o povoženi divjadi.

policija splosniVlom:
Kranjski policisti so včeraj okoli 18. ure obravnavali vlom v stanovanje večstanovanjskega objekta. Storilec je dejanje storil čez noč. Nasilno je vstopil v stanovanje v pritličju, v notranjosti je vse pregledal in razmetal ter si protipravno prilastil denar. Dejanje je storilec storil čez dan. Policisti zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Nasilje v družini:
Radovljiški policisti so včeraj okoli 10.50 obravnavali nasilje 33-letnega moškega nad izven zakonsko partnerico. Moškemu so zaradi nasilnih dejanj izrekli prepoved približevanja. Policisti o dejanjih moškega zbirajo obvestila v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Blejski policisti so bili včeraj okoli 7.20 obveščeni o prometni nesreči na cestni relaciji Lesce-Šobec. Po podatkih s katerimi razpolagamo je 22-letna voznica v desnem ovinku zapeljala na nasprotno vozišče in z avtomobilom trčila v bok tovornega vozila drugega voznika. Voznici je na kraju nudilo prvo pomoč zdravstveno osebje in jo z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Bila je lahko telesno poškodovana. Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Hujši prometni prekršek:
Kranjskogorski policisti so včeraj nekaj pred 21. uro obravnavali 50-letnega voznika, ki je vozil avtomobil pod vplivom alkohola (0,83 mg/l). Z obdolžilnim predlogom bo predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran