radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 205 klicev, med temi 112 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 20 kaznivih dejanj,
  • 19 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 2 prometni nesreči II. kategorije,
  • 1 prometno nesrečo III. kategorije,
  • 6 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 5 na javnem kraju.

policija splosniHuje poškodovan
Na območju Lovrenca na Pohorju obravnavamo prometno nesrečo III. kategorije. Mladoletnik je med vožnjo z motorjem po lokalni cesti padel in se huje poškodoval. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

Obravnavani tujci
Na tujem tovornem vozilu je bilo na območju Gruškovja odkritih devet državljanov Sirije. Vsi so zaprosili za mednarodno zaščito in bili odpeljani v azilni dom. V Mariboru pa smo obravnavali skupino tujcev; pet državljanov Etiopije je zaprosilo za mednarodno zaščito, tudi oni so bili odpeljani v azilni dom.

Prometna nesreča z materialno škodo s pobegom
V Miklavžu na Dravskem polju je včeraj ob 15. uri na križišču Ekartove in Tezenske ulice neznani voznik belega tovornega vozila trčil v osebni avtomobil Golf, sive barve, in odpeljal s kraja. Zaradi razjasnitev okoliščin nesreče naprošamo morebitne priče in voznika belega kombija, da pokličejo na 113 ali se oglasijo na PPP Maribor.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran