radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 251 klicev občanov. 77 klicev je bilo interventnih.

20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 43 s področja prometne varnosti in 13 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali 4 prometne nesreče z lažjimi poškodbami in 12 prometnih nesreč z materialno škodo.

Poziv očividcem prometne nesreče
V nedeljo, 1. oktobra 2023, okoli 13.45 ure, je v križišču Mariborske in Kidričeve ceste v Celju prišlo do prometne nesreče. V prometni nesreči sta bila udeležena voznik zlato rumenega Peugeota 307, ki je pripeljal iz smeri Vojnika in je vozil proti centru Celja ter voznica črne Toyote Aygo, ki je pripeljala s teharske smeri in je vozila proti Levcu. Voznika sta v križišču trčila, v trčenju na srečo ni bil nihče poškodovan. Oba voznika trdita, da sta v križišče pripeljala pri zeleni luči na semaforju. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosimo za pomoč očividce. Pokličejo lahko na telefonsko številko Policijske postaje Celje 03 54 26 400 ali na interventno številko 113.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali dvakrat.

Kriminaliteta
V Podgorju, na območju Slovenj Gradca, je neznanec iz rezervoarjev dveh delovnih strojev ukradel več kot 600 litrov nafte.

Na pokopališču Muta – Vuzenica je neznani storilec vlomil v svečomat in ukradel več sveč in gotovino.

V Radljah ob Dravi je neznani storilec poškodoval avtomat s prehranskim izdelki in lastnikom povzročil za dobrih 600 € škode.

Lep in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran