radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor smo v času od 5. ure dne 6. 10. 2023 do 5.ure 7. 10. 2023 prejeli 292 klicev, med katerimi je bilo 118 interventnih dogodkov. Od tega:

  • - 20 obvestil s področja kriminalitete. Največ je bilo tatvin, velikih tatvin, poškodovanje tuje stvari, lahke telesne poškodbe,
  • - 29 prometnih nesreč, v desetih prometnih nesrečah se je enajst oseb lažje telesno poškodovalo, v eni prometni nesreči se je ena oseba huje telesno poškodovala v ostalih prometnih nesrečah je nastala zgolj gmotna škoda. Od tega 3 prometne nesreče z udeležbo divjadi.
  • - Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov smo zasegli eno motorno vozilo, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa smo pridržali dve osebi.
  • - 25 obvestil v zvezi s kršitvami javnega reda in miru. Od tega 19 kršitve javnega reda na javnem kraju in 6 kršitev v zasebnih prostorih.

Prometna nesreča III. kategorije
Včeraj opoldan je 46-letna kolesarka vozila kolo po Nasipni ulici in zaradi neprilagojene hitrosti padla po pločniku. Ob tem se je kolesarka hudo telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom so jo pripeljali v SB Maribor. Policisti ji bodo izdali plačilni nalog zaradi neprilagojene hitrosti.

Boštjan Ropič
samostojni policijski inšpektor III
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran