radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaDanes, okoli 14. ure smo bili obveščeni o hudi prometni nesreči na zaznamovanem prehodu ceste čez železniško progo v križišču Ljubljanske in Korenove ceste v Kamniku, v kateri je umrla 66-letna kolesarka. Po do sedaj zbranih obvestilih je kolesarka vozila po Ljubljanski cesti v smeri Podgorja. Zapeljala je mimo stoječe kolone vozil, ki so stali pred spuščeno zapornico pred prehodom ceste čez železniško progo. Mimo zapornice je zapeljala na tire v trenutku, ko je iz smeri Ljubljane proti Kamniku pripeljal potniški vlak, ki je kljub zaviranju trčil v kolesarko. V trčenju je bila kolesarka tako hudo poškodovana, da je na kraju umrla. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah nesreče. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran