radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali eno prometno nesrečo, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, tri povoženja divjadi in zaseg vozila.

Prometna nesreča se je zgodila izven naselja Črnci med voznikom traktorja in pešcem. Slednji se je pri tem lažje telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino električnega skiroja, dve tatvini goriva iz tovornih vozil in poškodovanje stekla na oknu stanovanjske hiše.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Na območju Gornje Radgone so policisti zaustavili voznico osebnega avtomobila in pri tem ugotovili, da je vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato ji je bilo vozilo zaseženo.

Kadar občani potrebujejo pomoč policije, lahko pokličejo na interventno številko policije 113. V letu 2022 je bilo takšnih klicev na policijski upravi Murska Sobota preko 28.000, od tega je bila kar dobra tretjina dogodkov interventnih. Policisti moramo ukrepati vsakič, ko gre za varovanje življenja, osebne varnosti in premoženja ljudi ter vzdrževanje javnega reda. Opozarjamo pa tudi na to, da je zloraba znamenj za pomoč in nevarnost kazniva.

Pogostejše meritve hitrosti bodo danes na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran