radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 243 klicev, od tega 82 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 9 kaznivih dejanj,
  • 10 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 3 prometne nesreče II. kategorije, v katerih so se 3 osebe lahko telesno poškodovale,
  • 20 prijav kršitev javnega reda in miru, 12 na javnem kraju in 8 v zasebnem prostoru.

Policisti policijske postaje Ptuj so okrog druge ure 8. 10. 2023 intervenirali na javni prireditvi. Javni red in mir je kršil moški, ki se ob prihodu policistov ni pomiril in ni upošteval ukazov policistov. Odrejeno mu je bilo pridržanje. V času intervencije se je v postopek vmešal še drug moški in pričel žaliti policiste. Obema je bil izdan plačilni nalog.

Policisti policijske postaje Ormož so v jutranjih urah 8. 10. 2023 imeli v postopku voznika osebnega avtomobila. Voznika so preizkusili z alkotestom, ki je pokazal 0,87 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in odredili pridržanje. Zoper voznika bodo podali obdolžilni predlog.

Miran Čagran
višji samostojni policijski inšpektor III
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran