radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 123 klicev, med temi 63 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 14 kaznivih dejanj,
  • 5 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 4 prometni nesreči II. kategorije,
  • 1 vozilo je bilo zaseženo vozniku,
  • 1 voznik je bil pridržan po 24. čl. ZPrCP,
  • 2 prijavi kršitev javnega reda in miru, od tega 2 na javnem kraju.

Odtujene cigarete
Na območju Slovenske Bistrice je bilo vlomljeno v poslovni prostor, v notranjosti pa odtujena večja količina tobaka, oz. cigaret. Po nestrokovni oceni je z dejanjem nastala škoda v višini 5.300 eur. Opravljen je bil ogled kraja kaznivega dejanja, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Obravnavan voznik
Včeraj popoldne so policisti PPP Maribor na avtocesti A5, izven naselja Lormanje, obravnavali voznika osebnega avtomobila, ki je na odseku, kjer je hitrost omejena na 100 km/h, peljal s hitrostjo 151 km/h. Ugotovljeno je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola (0,74 mg/l alkohola). Policisti so vozniku začasno odvzeli vozniško dovoljenje, odrejeno mu je bilo pridržanje po 24. čl. ZPrCP, zoper moškega sledi obdolžilni predlog. Zaradi prehitre vožnje mu je bil izdan tudi plačilni nalog.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran