radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 71 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 35:

  • trije s področja kriminalitete, od tega o dveh tatvinah;
  • šest s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami;
  • pet s področja javnega reda in miru, od tega eden o kršitvi na javnem kraju in o eden kršitvi v zasebnem prostoru;
  • štirje o dogodkih, od tega eden o reševanju v gorah in dva o povoženi divjadi.

policija splosniDve tatvini:
Škofjeloški policisti so bili včeraj okoli 13. ure obveščeni o tatvini kolesa z motorjem, znamke Gilera runner 50. Policisti so opravili ogled, nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Kranjski policisti so bili včeraj okoli 12.30 obveščeni o tatvini registrske tablice s parkiranega avtomobila. Policisti so opravili ogled, nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Dogodki:
Blejski policisti so bili včeraj okoli 10.30 obveščeni, da se je 63-letna tuja kolesarka, med vožnjo z e-kolesom proti Pokljuki, zgrudila in na kraju umrla. Smrt je bila posledica trenutnega zdravstvenega stanja. Na kraju so ji prvo pomoč nudili očividci in zdravstveno osebje. Policisti bodo dogodek ustrezno evidentirali.

Gore:
Kranjskogorski policisti so bili včeraj okoli 15. ure obveščeni o 59-letni tuji planinki, ki ji je med hojo po mokri poti k slapu Peričnik v Mojstrani zdrsnilo in se je lahko telesno poškodovala. Pomoč so ji nudili gorski reševalci GRS Mojstrana in zdravstveno osebje, ki jo je z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti so dogodek ustrezno dokumentirali.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran