radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 271 klicev občanov. 73 klicev je bilo interventnih.

34 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami udeleženih in devet prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali trikrat.

Kriminaliteta
Na delovišču v Podgorju, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec, smo obravnavali nesrečo pri delu, kjer se je hudo poškodoval 44-letni delavec. Nanj so med razkladanjem zdrsnile armaturne železne palice. V omenjenem primeru zbiramo obvestila v smeri suma storitve kaznivih dejanj ogrožanje varnosti in povzročitev splošne nevarnosti.

V Celju smo obravnavali vlom v avtomat z napitki. Storilec je ukradel predal s kovanci. Okoli 2.000 € škode je povzročil s poškodovanjem avtomata.

Na pokopališčih v Dravogradu in v Radljah ob Dravi je neznani storilec vlomil v svečomata in ukradel kovance. Škodo je povzročil tudi s poškodovanjem svečomatov.

V Športnem parku v Podsredi je neznani storilec poškodoval panelne ograje.

Nedovoljen prehod državne meje
V Dobovcu smo včeraj izsledili tri državljane Rusije, ki so na nezakonit način vstopili v Slovenijo. Po izvedenih postopkih so zaprosili za mednarodno zaščito.

Miren in varen torek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran