radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 228 klicev, med temi 110 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 23 kaznivih dejanj,
  • 9 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 4 prometne nesreče II. kategorije, v katerih se je 5 oseb lažje telesno poškodovalo
  • 8 primerov povoženja divjadi in
  • 0 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3 v zasebnem prostoru.

policija splosniPoškodba pri pospravljanju in čiščenju lokala
Policisti Policijske postaje Lenart so včeraj, 9. oktobra 2023, v popoldanskem času opravili ogled kraja nesreče, ki se je zgodila v gostinskem lokalu. Zaposlena oseba je pri pospravljanju in čiščenju notranjosti lokala padla z lestve in se hudo telesno poškodovala, vendar ni v življenjski nevarnosti. Po prvih zbranih podatkih so policisti izključili tujo krivdo. O tem bo obveščeno pristojno okrožno državno tožilstvo.

Intervencija v gostinskem lokalu
Mariborski policisti so včeraj, 9. oktobra 2023, v večernem času posredovali v gostinskem lokalu na območju Policijske postaje Maribor I, kjer je razgrajala vidno pijana oseba, ki je s kršitvijo hotela nadaljevati, kljub temu, da ji je bilo s strani policistov ukazano, naj preneha kričati in žaliti osebje lokala. Policisti so bili zaradi navedenega primorani zoper osebo uporabiti prisilna sredstva ter odrediti pridržanje do iztreznitve. Osebi so izdali tudi plačilni nalog.

Matej Harb
višji samostojni policijski inšpektor III
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran