radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaV ponedeljek, 9. 10. 2023, se je okoli 6.50, v krožnem križišču Kolodvorske ulice in Komenskega ulice v Ljubljani pripetila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen neznani voznik osebnega avtomobila znamke Škoda Felicia, modre barve, ki je pri vožnji skozi križišče, pri zavijanju desno na Kolodvorsko ulico trčil v voznika električnega skiroja.

Po prometni nesreči je neznani voznik osebnega avtomobila odpeljal naprej po Kolodvorski ulici proti Slomškovi ulici, voznik električnega skiroja pa je po trčenju padel in se pri tem lažje telesno poškodoval.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče, naprošamo vse, ki bi kaj vedeli o nesreči in voznika, da pokličejo na št. 113 ali policijsko postajo Ljubljana Center, Trdinova ul. 10 na 01 475 06 00.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran