radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Kranjski policisti so bili danes, 10. oktobra 2023 v popoldanskem času, obveščeni o prometni nesreči na Oldhamski cesti v Kranju, ki se je zgodila včeraj, 9. oktobra 2023 okoli 13.30. Po podatkih s katerimi razpolagamo je do trčenja prišlo na semaforiziranem prehodu za pešce (bližina vrtca Janina), med voznico neznanega avtomobiloma in starejšim pešcem. Pešec je ob sebi imel kolo. Voznica se je pripeljala iz smeri Kidričeve ceste, pešec pa je cesto prečkal iz smeri Kebetove ulice. Oba sta kraj prometne nesreče zapustila in si na kraju nista izmenjala podatkov ali o prometni nesreči obvestila policijo. Pri pešcu se je kasneje ugotovilo, da je telesno poškodovan. Gre za prometno nesrečo, ki jo policija mora obravnavati.

Ker z do sedaj izvedenimi ukrepi nismo izsledili neznane voznice ter zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, policisti naprošamo voznico, da se oglasi ali pokliče na Policijsko postajo Kranj, telefon 04/233 64 00 ali na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200. Prav tako naj to storijo morebitne priče, ki bi karkoli vedele o prometni nesreči.

prometna nesreca oldhamska cesta kranj

Kraj prometne nesreče

Objava na facebook strani PU Kranj: https://www.facebook.com/100069388471679/posts/pfbid06T54W4bmBPjCH1BYK42XejNKyLbGzsKJK9Nn9LnrVnZfbRZXBbAEwXmEJbn1na5Fl/

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran