radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 64 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 147 klicev.

Obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami, zasegli so 2 vozili. S področja kriminalitete so obravnavali 2 tatvini, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 6 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 79 nezakonitih prehodov državne meje.

Popoldan je v Kopru moški nekoliko prismodil večerjo, zato se je pokadilo iz stanovanja. Soseda je poklicala gasilce, ki so ugotovili, da ne gre za požar. Zatem je moški sosedo verbalno napadel in jo žalil. Pod vplivom alkohola je zatem naprej žalil tudi policiste, ki so prišli na kraj. Ker se ni umiril, so mu odredili pridržanje in mu izdali plačilni nalog.

Ob 15.57 je voznik češkega tovornega vozila, ki je prevažal bike, zapeljal z avtoceste proti pristanišču v Kopru, in sicer zaradi okvare vozila. Pri prekladanju na drugo vozilo jim je zbežal en bik, ki ni oviral prometa. Obveščen je bil veterinarski inšpektor, izdano je bilo dovoljenje za odstrel. Lovci so ga izsledili in ustrelili, žival je prevzela veterinarsko higienska služba.

Ob 19. uri so v Izoli zasegli osebni avtomobil 54-letnemu vozniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 20. uri smo dobili obvestilo, da nekdo napada voznika avtobusa v Kopru, ker ne želi plačati vozovnice. Policisti so po danem opisu izsledili 41-letnika in mu izdali plačilni nalog za več kršitev.

Ob 20.45 so v Izoli ustavili 45-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0.90 mg/l alkohola, poleg tega ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu plačilni nalog in obdolžilni predlog.

Ob 23.50 pa so v Sežani ustavili 31-letnega voznika, pri katerem je bil hitri test za doge pozitiven na kokain, strokovni pregled je odklonil, sledi obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran