radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 235 klicev, med temi 108 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 17 kaznivih dejanj,
  • 14 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 2 prometni nesreči III. kategorije,
  • 3 voznikom so bila zasežena vozila,
  • 9 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 6 na javnem kraju.

policija splosniOdtujeno motorno kolo
Na Kolodvorski ulici v Ormožu je bil oodtujeno motorno kolo Yamaha Fazer FZ6-S2, črne barve in s kovčkom, z nameščeno reg. označbo MB AP-42. Z dejanjem je bil lastnik, po nestrokovni oceni policistov, oškodovan v višini 3.600 eur.

Dve prometni nesreči III. kategorije
Včeraj smo mariborski policisti obravnavali dve prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami. Voznica osebnega avtomobila je včeraj popoldne v Ormožu zapeljala z vozišča v jarek, pri tem se je huje poškodovala in bila odpeljana v bolnišnico. Na Taboru v Mariboru je voznik osebnega avtomobila včeraj popoldne trčil v starejšo peško, Odpeljana je bila v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je huje poškodovana. Policisti o nesrečah še zbirajo obvestila.

Vlom v stanovanje
V Borovi vasi obravnavamo vlom v stanovanje v stanovanjskem bloku. Neznani storilec je pregledal stanovanje, odtujil je gotovino in zlatnino. Materialna škoda znaša po nestrokovni oceni policistov 5.000 eur.

Obravnavana tujca
Na območju Medribnika so policisti obravnavali dva tujca. Državljana Afganistana sta zaprosila za mednarodno zaščito, odpeljana sta bila v azilni dom.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran