radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 255 klicev občanov. 73 klicev je bilo interventnih.

17 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 6 s področja mejnih zadev in tujcev, 31 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali tri prometne nesreče z lažjimi poškodbami udeleženih in štiri prometne nesreče z materialno škodo. Petim voznikom smo zasegli vozila, ker niso izpolnjevali pogojev za vožnjo v prometu.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali dvakrat.

Kriminaliteta
V Velenju smo obravnavali vlom v gradbeni kontejner. Storilec je ukradel naprave za upravljanje dvigala in motorno žago v skupni vrednosti okoli 6500 €.

Prav tako smo obravnavali vlom v gradbeni kontejner na območju Zbelovega - Slovenske Konjice. Storilec je ukradel dve motorni žagi, agregat in manjše delovne stroje v skupni vrednosti okoli 5000 €.

V Laškem so policisti obravnavali drzno tatvino, katero je 9.10.2023 izvršila neznana ženska, ki je oškodovancu nudila masažo z aparatom. Po navedenem dejanju je stanovanje zapustila, oškodovanec je včeraj ugotovil, da mu je bilo odtujena zlatnina za okoli 45.000 €.

Na območju Šentjurja je neznani storilec v mesecu septembru vlomil skozi okno kurilnice v stanovanjsko hišo iz katere je odtujil zlatnino v skupni vrednosti okoli 4000 €.

V gospodarski družbi v Ravnah na Koroškem, smo obravnavali nesrečo pri delu, kjer se je huje poškodoval 20-letni delavec, državljan BiH. Moški si je poškodoval prste pri montaži jermena na valj. V omenjenem primeru zbiramo obvestila v smeri suma storitve kaznivih dejanj ogrožanje varnosti in povzročitev splošne nevarnosti.

Miren in varen dan želimo iz Policijske uprave Celje.

Marjan Strašek
vodja oddelka za operativo
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran