radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklih 24 urah obravnavali 9 primerov kaznivih dejanj, nesrečo pri delu in 13 ilegalnih prebežnikov. Obravnavali smo še 7 prometnih nesreč, štiri primere kršitev javnega reda in miru, iskali dve pogrešani osebi, in obravnavali dva primera poškodbe vozila s strani divjadi.

Na področju kriminalitete smo policisti obravnavali primer tatvine kolesa, tatvino mobilnega telefona, dva primera tatvin iz poslovnih prostorov, poškodovanja tuje stvari, vlom v hišo, požar na kmetijskem stroju, nesrečo pri delu in mejni spor. Obravnavali smo še primer nedovoljenega sprovajanja čez državno mejo in 13 ilegalnih prebežnikov, ki so nezakonito vstopili v Slovenijo.

Na področju prometne varnosti smo obravnavali sedem primerov prometnih nesreč v katerih je nastala le materialna škoda. Prav tako smo obravnavali še dva primera povoženja divjadi.

Javni red in mir je bil kršen v štirih primerih in sicer dva primera kršitve na javnem kraju in dva primera kršitve v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Iskali pa smo tudi dve pogrešani osebi, kateri pa smo tudi našli ter predali svojcem.

Želeli bi vas opozoriti, da še vedno poteka prometna akcija, ki se glasi »Osredotoči se na cesto«, pri čemer želimo, da vozniki zmanjšajo uporabo naprav ali opreme med vožnjo in ostalih aktivnosti voznikov, ki zmanjšujejo slušno ali vidno zaznavanje v cestnem prometu oziroma zmanjšujejo zmožnost obvladovanja vozila.
Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes policisti opravljali na območju celotne policijske uprave Murska Sobota.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran