radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniZa nami je mirnih 24 ur. Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 255 klicev občanov. 92 klicev je bilo interventnih.

22 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 4 s področja mejnih zadev in tujcev, 44 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo z hudimi telesnimi poškodbami, dve z lažjimi telesnimi poškodbami ter 23 prometnih nesreč z materialno škodo.

Do prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami je prišlo v Slovenskih Konjicah, kjer je voznik E-skiroja zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom, padel po vozišču ter se pri padcu hudo telesno poškodoval.

V Celju so policisti vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli kombinirano vozilo.

V Rogaški Slatini pa so policisti voznici, ki je prav tako vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli kolo z motorjem.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali desetkrat, šestkrat na javnem kraju in štirikrat v zasebnih prostorih. Pridržali smo dva kršitelja.

Kriminaliteta
V Celju je neznanec na ulici XIV. Divizije poskušal vlomiti v prtljažnik osebnega avtomobila. Odtujenega ni bilo ničesar, na vozilu pa je nastala škoda za okoli 200 Eur.

V Celju na Pohorski ulici je neznanec razbil steklo na parkiranem osebnem avtomobilu, iz vozila lastnik na pogreša ničesar, na vozilu pa je nastala škoda za okoli 500 Eur.

Celjski policisti so opravili tudi ogled poškodovanja dveh osebnih avtomobilov, parkiranih na parkirnem prostoru Pod Lipami v Celju.

Miren in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran