radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 112 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 33:

  • trije s področja kriminalitete:
  • 12 s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in štirje o prometni nesreči z materialno škodo;
  • trije s področja javnega reda in miru, od tega trije o kršitvi na javnem kraju in eden o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • trije o dogodkih.

Prometna varnost:
Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Gorenjski prometniki so bili včeraj okoli 16.50 obveščeni o prometni nesreči v križišču izvoza Kranj zahod gorenjske avtoceste in regionalne ceste Polica-Kokrica. 25-letni voznik je na križišču izvoza Kranj zahod zavijal levo proti Polici in izsilil prednost vozniku tovornega vozila, ki je vozil po prednostni regionalni cesti v smeri Kokrice in z avtomobilom trčil v njegovo vozilo. Avtomobil 25-letnega voznika je po trku odbilo še v avtomobil drugega voznika. 25-letni voznik je bil lahko telesno poškodovan in policisti zanj vodijo prekrškovni postopek. Na kraju so bili tudi gasilci in zdravstveno osebje.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran