radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 283 klicev občanov. 83 klicev je bilo interventnih.

19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 31 s področja prometne varnosti in 23 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami udeleženih in dvanajst prometnih nesreč z materialno škodo. Dvema voznikoma smo zasegli vozilo, ker nista izpolnjevala pogojev za vožnjo v prometu.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali štirikrat. Enega kršitelja smo pridržali.

Kriminaliteta
V Celju smo obravnavali tatvino denarja iz odklenjenega osebnega vozila, katerega je imel oškodovanec parkiranega na parkirnem prostoru trgovskega centra.

V Celju na Škapinovi ulici, je neznani storilec vlomil v stanovanje iz katerega je odtujil vrednejše predmete nakit in ročne ure v vrednosti za okoli 10.000 €.

V Lutrju – Šentjur pri Celju smo obravnavali poskus vloma v hlev. Storilec je povzročil manjšo škodo na ključavnici.

Na Tomšičevi ulici v Slovenj Gradcu je neznani storilec poškodoval več vhodnih vrat v kletnih prostorih.

Nesreča pri delu
Včeraj dopoldne smo obravnavali nesrečo pri delu v gozdu v bližini naselja Ožbalt, občina Podvelka, v kateri se je poškodoval moški. Policisti so na kraju ugotovili, da je moški opravljal dela v gozdu s kmetijskim traktorjem in vitlom. Moški se je poškodoval pri padcu s traktorja, ko je nameraval ustaviti traktor, katerega predhodno ni pravilno zavaroval. Poškodovanemu so pomoč nudili gasilci PGD Radlje ob Dravi in Ožbalt in reševalci NMP. O dogodku bodo policisti obvestili pristojno državno tožilstvo.

Miren in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Marjan Strašek
vodja oddelka za operativo
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran