radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 75 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 202 klica.

Obravnavali so 7 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 3 tatvine, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 9 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 67 nezakonitih prehodov državne meje.

Dopoldan je v Luciji na kolesarski poti padel 80-letni kolesar, poškodovanega so odpeljali v SB Izola. Izdan mu bo plačilni nalog.

Ob 16. uri so pri Obrovu ustavili tovorno vozilo Peugeot Boxer nemške registracije, ki ga je vozil 53-letni državljan Nemčije. Prevažal je 11 državljanov Turčije. Postopki še potekajo, za voznika bo podana kazenska ovadba.

Ob 18.55 smo dobili prijavo, da sta v Piranu dva fanta poskušala ukrasti moped, kar jima je preprečili domačin, ki je moped prepoznal, nato pa poklical lastnika na kraj. Zatem je domačinka prijavila še tatvino kolesa, ki je ostalo na kraju, ko sta osumljena pobegnila. Policisti so izsledili oba osumljena (stara 37 in 39 let). Kolo je bilo vrnjeno lastnici, podana je bila tudi prijava za tatvino drugega kolesa. Nadaljuje se z zbiranjem obvestil, po zaključenih preiskovalnih dejanjih sledi kazenska ovadba.

V Luciji so ob 1.10 ustavili 19-letnega voznika osebnega avtomobila. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0,18 mg alkohola v litru izdihanega zraka, hitri test za droge je bil pozitiven na kokain, strokovni pregled je odklonil. Sledi mu obdolžilni predlog in plačilni nalog za alkohol (voznik začetnik).

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran