radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesreca

Nekaj po 12.30 uri smo bili obveščeni, da je v prometni nesreči, ki se je zgodila v naselju Sveti Boštjan, občina Dravograd, umrl voznik motornega kolesa.
Do prometne nesreče je prišlo v naselju Sveti Boštjan, ko je 38. letni voznik motornega kolesa vozil po glavni cesti iz smeri Dravograda proti Radljam ob Dravi. Zaradi nepravilnega prehitevanja je čelno trčil v nasproti vozeče vozilo, katerega je pravilno vozila voznica osebnega vozila. Zaradi poškodb je voznik motornega kolesa umrl, udeležena voznica in njen sopotnik sta bila zaradi poškodb z reševalnim vozilom odpeljana v Bolnico Slovenj Gradec. Ogled kraja prometne nesreče še poteka, na kraju je prisotna tudi dežurna državna tožilka.

Cesta Dravograd – Radlje ob Dravi je trenutno zaprta.

Marjan Strašek
vodja oddelka za operativo
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran