radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPolicisti PP Gornja Radgona obravnavajo kaznivo dejanje povzročitev splošne nevarnosti, kjer je znani storilec v soboto, 14.10.2023 okrog 18. ure v Radencih, v bližini Osnovne šole, pritekel do vozišča regionalne ceste in proti vozišču vrgel kladivo. Z dejanjem je povzročil nevarnost za motorista, kateri se je peljal mimo iz smeri Avtobusne postaje v smeri naselja Šratovci. Motorist se je kladivu uspel umakniti, pri čemer pa je skoraj izgubil oblast nad vozilom in padel. Ker je storilec, z izvijačem v roki, nato želel motorista še poškodovati, se je neznani motorist odpeljal. Z zbiranjem obvestil smo policisti ugotovili, da je imel motorist oblečen črno rdeč kombinezon, motor pa bi lahko bil črne oz. temnejše barve.

Neznanega voznika motorja in morebitne priče naprošamo, da zaradi razjasnitev okoliščin kaznivega dejanja pokličejo na tel. št. 113 ali se oglasijo na Policijski postaji Gornja Radgona, Ljutomerska cesta 32a ali pokličejo na tel. št. 02/564-1800.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran