radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 245 klicev, med temi 112 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 19 kaznivih dejanj,
  • 15 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 3 prometne nesreče II. kategorije,
  • 1 prometno nesrečo III. kategorije,
  • 11 povoženj divjadi,
  • 2 vozili sta bili voznikoma zaseženi,
  • 4 prijave kršitev javnega reda in miru, od tega ena v zasebnem prostoru.

Prometna nesreča III. kategorije na avtocesti proti Gruškovju
Včeraj ob 16.38 smo bili obveščeni o prometni nesreči na avtocesti A4 v neposredni bližini počivališča Podlehnik v smeri od Maribora proti Gruškovju. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče in ugotovili, da je 61-letna voznica peljala vzvratno, ko je v njeno vozilo od zadaj s svojim vozilom trčil 32-letnik. Povzročiteljica je bila v nesreči huje telesno poškodovana, potnica v njenem vozilu in voznik drugega vozila pa sta bila lažje telesno poškodovana. Zaradi posledic prometne nesreče in opravljanja ogleda je bila avtocesta zaprta med 16.55 do 21.00, obvoz pa je bil urejen preko počivališča Podlehnik. Policisti prometno nesrečo obravnavajo kot sum kaznivega dejanja Nevarne vožnje v cestnem prometu po 342. členu KZ-1 in bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Boštjan Velički
vodja službe
Policijska Uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran