radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 62 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 125 klicev.

Obravnavali so 8 prometnih nesreč z materialno škodo, 1 s hujšimi in 2 z lažjimi poškodbami, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 5 tatvin, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 1 primeru.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 4 nezakonite prehode državne meje.

Nekdo je vlomil v lokal v Piranu in ukradel kuverto z gotovino.

Popoldan smo dobili prijavo staršev, da je pri Hrpeljah nekdo z osebnim avtomobilom trčil v hčerko in jo poškodoval. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je 13-letnica ob 13.30 šla iz šole po gozdni poti za šolo (po tej poti je s prometno signalizacijo prepovedan promet za motorna vozila), kjer je vanjo trčil nasproti vozeči 37-letni domačin. Huje poškodovano deklico so odpeljali v SB Izola (zlom stegnenice). Voznik ima veljaven ukrep prepovedi vožnje. Nadaljuje se z zbiranjem obvestil v zvezi s sumom storitve kaznivega dejanja Povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Ob 16.16 smo bili obveščeni, da je v Čežarjih motorist zbil deklico. Odpeljali so jo v SB Izola, kjer so potrdili, da je lažje poškodovana. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je 10-letnica prečkala cesto preko prehoda za pešce, ko je 15-letnik z mopedom obvozil kombinirano vozilo pred seboj (ki je ustavilo pred prehodom za pešce) in trčil v deklico. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 19.58 je na Tomšičevi v Kopru 30-letna voznica osebnega avtomobila izsilila prednost 42-letniku, ki je z električnim skirojem prečkal cesto na kolesarski stezi. Poškodovanega so odpeljali v SB Izola. Ukrep za povzročiteljico bo znan po ugotovljeni teži poškodb.

V Sv. Antonu so zvečer ustavili 53-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0.83 mg/l alkohola.

Ob 1. uri pa so v Kopru ustavili 46-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0.79 mg/l alkohola. Obema sledi obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran