radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniDanes, okoli 16.30 smo bili obveščeni, da je območju Kongresnega trga v Ljubljani znani storilec po sporu z ostrim predmetom huje poškodoval 53-letnega moškega. Poškodovanemu je bila takoj nudena pomoč in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UBKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju.

V bližini kraja dogodka se je v tem času nahajalo več policijskih patrulj, ki so nudile pomoč poškodovanemu, prav tako je bil na kraju prijet 58-letni osumljenec in mu je bila zaradi suma kaznivega dejanja s poglavja zoper življenje in telo odvzeta prostost.

Kriminalisti opravljajo ogled kraja kaznivega dejanja zavarujejo dokaze in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja. Ko bo znanih več okoliščin bomo naše obvestilo dopolnili.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran