radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPretekli torek smo policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 22.30 je v Lendavi zaradi neprilagojene hitrosti padel voznik mopeda. Pri padcu se je lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete smo obravnavali goljufijo, grožnjo, nasilje v družini, dve tatvini, zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva ter poskus vloma v poslovni objekt.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V času med 16. in 22. oktobrom poteka nacionalna akcija za večjo varnost pešcev. Vozniki opozarjamo vas, da bodite med vožnjo še posebej pozorni na pešce.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran