radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 56 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 125 klicev.

Obravnavali so 8 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 2 tatvini, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 7 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 17 nezakonitih prehodov državne meje.

Ob Šmarski cesti pri Kopru je nekdo iz gradbenega kontejnerja ukradel več kolutov različnih vrst kablov, vrednih 10.000 evrov.

Dopoldan je na avtocesti pri Senožečah radar izmeril hitrost osebnega avtomobila 190 km/h. 33-letnemu državljanu Srbije so izdali plačilni nalog.

Ob 20.20 so v Izoli ustavili 46-letnega voznika osebnega avtomobila, pri katerem je bil hitri test za droge pozitiven na canabis. Strokovni pregled je odklonil, sledi obdolžilni predlog.

Ob 22.50 so v Kopru ustavili 18-letnega voznika osebnega avtomobila, ki ne poseduje vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran