radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali 3 prometne nesreče, dve kaznivi dejanji, tri povoženja divjadi, zaseg vozila in sedem tujcev pri nedovoljenem prehodu državne meje.

V dveh prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda, v nesreči v Ljutomeru pa je kolesar zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča padel in se lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino lesa iz gozda in vlom v stanovanjsko hišo na območju Dolgovaških Goric.

V Gornji Radgoni je voznik skuterja vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo.

Ob 3.15 so policisti v naselju Gaberje izsledili in prijeli sedem tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo. Tujci so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito, zato bodo odpeljani v azilni dom.

V času med 16. in 22. oktobrom poteka nacionalna akcija za večjo varnost pešcev. Predvsem ob jutranjih in večernih urah ter ob pojavu megle, so ti slabše vidni. Voznikom zato svetujemo dodatno pozornost v bližini zaznamovanih prehodov za pešce in površin za pešce, slednjim pa uporabo odsevnih teles, previdnost pri prečkanju vozišč in uporabo pravilne strani hoje.

Danes bodo meritve hitrosti z radarjem pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran