radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 186 klicev, med temi 80 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 17 kaznivih dejanj,
  • 8 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 2 prometni nesreči II. kategorije,
  • 2 osebi sta bili pridržani po 24. čl. ZPrCP,
  • 6 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 5 na javnem kraju,
  • 1 požar.

policija splosniVoznik pridržan
Na območju Selnice ob Dravi smo včeraj dopoldne obravnavali voznika osebnega avtomobila, pri katerem je preizkus alkoholoziranosti pokazal kar 1,11 mg/l alkohola. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja, začasno odvzeto vozniško dovoljenje in odrejeno pridržanje po 24. čl. ZPrCP. Sledi obdolžilni predlog.

Odtujena oblačila
V centru Maribora obravnavamo vlom v poslovni prostor, kjer so bila odtujena oblačila. Materialna škoda znaša po nestrokovni oceni 4.000 eur, policisti o kaznivem dejanju še zbirajo obvestila.

Vlom v skladišče
Na območju Zg. Kungote je bilo vlomljeno v skladišče na gradbišču, kjer je bil odtujen elektro material in različno orodje. Z dejanjem so bili lastniki v skupni vrednosti oškodovani za približno 6.200 eur.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran