radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 45 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 118 klicev.

Obravnavali so 5 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 6 tatvin, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 5 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 3 nezakonite prehode državne meje.

Na izvozu z avtoceste pri Razdrtem so ustavili 59-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V eni od koprskih prodajaln so zadržali 37-letnega domačina, ki je ukradel dva kosa pršuta. Sledi kazenska ovadba.

Na avtocesti pred Uncem je popoldan zagorelo vozilo. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je šlo za samovžig.

Ob 22. uri so v Luciji ustavili 47-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,73 mg/l. Sledi obdolžilni predlog in plačilni nalog, ker ni imel pri sebi vozniškega dovoljenja.

Ob 6.56 smo bili obveščeni o prometni nesreči pri Babičih. Po prvih informacijah jo je povzročil 19-letni voznik osebnega avtomobila, ki je prehiteval vozilo, zatem pa čelno trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil, katerega je peljala 45-letna voznica. Po trčenju ga je obilo še v vozilo za tem, ki ga je peljal 29-letni voznik. 45-letna voznica poškodovana, teža poškodb še ni znana. Policisti zadevo preiskujejo v smeri suma storitve kaznivega dejanja. Ogled kraja je bil zaključen ob 8. uri.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran