radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniVčeraj, okoli 20.30 smo bili obveščeni, da je območju Medvod znani storilec na terasi enega izmed gostinskih lokalov, po sporu in prerivanju, z ostrim predmetom huje poškodoval 47-letnega moškega. Poškodovanemu je bila takoj nudena pomoč in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UBKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju, po prvih podatkih pa njegovo življenje ni ogroženo.

Storilec je s kraja peš pobegnil in policisti na tem območju izvajajo aktivnosti za izsleditev in prijetje osumljenca kaznivega dejanja s poglavja zoper življenje in telo.

Kriminalisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja, zavarovali dokaze in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja.

DOPOLNJENO: 20. 10. 2023 ob 13:18
Dopolnjujemo naše obvestilo glede kaznivega dejanja. Osumljeni 23-letni državljan slovenije se je danes sam predal na Policijski postaji Medvode in mu je bila odvzeta prostost. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran