radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 110 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 46:

  • trije s področja kriminalitete, od tega dva o vlomu;
  • 17 s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in devet o prometni nesreči z materialno škodo;
  • 12 s področja javnega reda in miru, od tega šest o kršitvi na javnem kraju in dva o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • osem o dogodkih, od tega eden o nesreči pri delu.

policija splosniVlom:
Jeseniški policisti so včeraj okoli 14.30 obravnavali vlom v klet večstanovanjskega objekta. Neznani storilec si je protipravno prilastil pralni prašek in s tem lastnika oškodoval za okoli 60 evrov. Policisti zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 12. ure obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 21-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na rob vozišča in trčil v brežino ter se z avtomobilom prevrnil na streho. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Bil je telesno poškodovan. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Prometna nesreča z materialno škodo:
Kranjskogorski policisti so bili danes okoli polnoči obveščeni o 31-letnem vozniku, ki je zaradi neprilagojene hitrosti z avtomobilom trčil v varnostno ograjo. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Javni red in mir:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 17.30 obveščeni o 32-letni državljanki Romunije, ki je pred enim izmed nakupovalnih centrov pobirala prostovoljne prispevke, za katere ni imela dovoljenja pristojne upravne enote. Prav tako ni upoštevala ukrepov varnostnika. Policisti za njo za oba prekrška vodijo prekrškovni postopek.

Hrup:
Radovljiški policisti so danes okoli 2. ure intervenirali v večstanovanjski stavbi, kjer je kršitelj v stanovanju imel preglasno glasbo, ki je bila moteča za druge. Kršitelju so policisti izdali plačilni nalog.

Nesreča pri delu:
Jeseniški policisti so bili včeraj nekaj čez 11. uro obveščeni o nesreči pri delu. Po podatkih s katerimi razpolagamo se je 38-letni moški, med vzdrževalnimi deli na delovnem stroju enega izmed podjetij, hudo telesno poškodovan. Na kraju mu je pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Obveščen je bil tudi delovni inšpektor. Policisti zbirajo obvestila o okoliščinah nesreče in vodijo postopek.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran