radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 39 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 113 klicev.

Obravnavali so 6 prometnih nesreč z materialno škodo in 4 z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali 4 tatvine, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 5 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 24 nezakonitih prehodov državne meje.

Popoldan so v Kopru ustavili 59-letnega voznika mopeda, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,84 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

V eni od koprskih trgovin sta moška kršila javni red in mir. Odredb varnostnika, ki ju je želel napotiti iz varovanega območja, nista upoštevala, 47-letnik ga je pričel žaliti in ga izzivati k pretepu. Pod vplivom alkohola je s kršitvami nadaljeval tudi po prihodu policistov na kraj, zato so mu odredili pridržanje in mu izdali plačilni nalog za več kršitev.

Ob 18.40 so imeli policisti pri Postojni v postopku 53-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 1,16 mg/l. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Pri Stepanih je nekdo z delovišča ukradel kable. Škoda se po prvih podatkih ocenjuje na približno 20.000 evrov.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran