radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči, pet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, eno poškodbo vozila na parkirišču, pet povoženj divjadi in enega tujca pri nedovoljenem prehodu meje.

V eni prometni nesreči je nastala zgolj materialna škoda, v nesreči v okolici Ljutomera pa je voznik zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola trčil v vozilo pred seboj. Voznica v tem vozilu se je pri tem lažje telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete smo obravnavali dve kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari, dve grožnji in povzročitev lahke telesne poškodbe.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob prihodu policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V okolici Lendave je bil izsleden in prijet državljan Sirije, ki je na nedovoljen način prestopil mejo. Tujec je v postopku zaprosil za mednarodno zaščito, zato je bil odpeljan v azilni dom Ljubljana.

Danes poteka še zadnji dan nacionalne akcije za večjo varnost pešcev. Bodimo vidni, bodimo previdni, saj smo za varnost odgovorni prav vsi udeleženci v cestnem prometu.

Včeraj ob polnoči smo na mejnih prehodih s Hrvaško in Madžarsko uvedli ponovni začasni nadzor na vstopu v našo državo. Policisti bomo tako preverjali ali so pri potnikih izpolnjeni pogoji za vstop oziroma ali imajo ustrezne dokumente za prestop meje. Vsled tega svetujemo, da pred načrtovanim prehodom meje preverite veljavnost vaših potovalnih dokumentov.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na pomurski avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran