radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPreteklo nedeljo smo pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, prijeli pet tujcev, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način ter tri primere povoženja divjadi.

Ob 10.30 je v Murski Soboti, zaradi neprilagojene hitrosti padel kolesar. Pri padcu se je lahko telesno poškodoval. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je kolo vozil pod vplivom alkohola.

Na področju kriminalitete smo obravnavali preprečitev uradnega dejanja policistu, dve poškodovanji tuje stvari, tatvino ključa iz vrat ter poskus vloma v poslovni prostor.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti, je bil pridržan.

V Čentibi je bilo v večernih urah prijetih pet tujcev, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način. V postopku so vsi zaprosili za azil.

Vozniku so policisti zasegli osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran