radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniOkrog 16. ure smo bili obveščeni o tem, da naj bi prišlo v gostinskem lokalu na Pobrežju v Mariboru do streljanja.

Po prvih znanih informacijah naj bi med gosti prišlo do spora, pri tem pa naj bi eden izmed gostov streljal proti drugemu, vendar ga pri tem ni poškodoval.

Potekajo intenzivne aktivnosti za izsleditev storilca. Ko bo znanih več informacij, vas bomo o tem obvestili.

DOPOLNJENO: 23. 10. 2023 ob 7:27
Obveščamo vas, da so pripadniki Specialne enote v zgodnjih jutranjih urah prijeli osumljenca. Odvzeta mu je bila prostost.

Pred tem je bila prostost odvzeta še enemu moškemu zaradi suma storitve kaznivega dejanja pomoči storilcu po storitvi kaznivega dejanja.

Na PU Maribor nadaljujemo s preiskavo kaznivega dejanja poskusa umora po 116. čl. Kazenskega zakonika, v zvezi s 34. členom istega zakona.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran