radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 962 klicev občanov. 244 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

45 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 112 s področja prometne varnosti in 77 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Minuli vikend smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, 9 z lažjimi poškodbami in 26 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo v soboto, okoli 18. ure, obravnavali v Rogaški Slatini. Povzročil jo je mladoletni mopedist, ki je po kolesarki stezi vozi iz smeri Rogatca proti Tekačevem. Ker ni vozil po desni strani kolesarske steze je oplazil kolesarja, ki je pravilno pripeljal nasproti. Kolesar je padel. Zaradi hudih poškodb so ga s helikopterjem odpeljali v UKC Maribor, kjer je ostal na zdravljenju. Povzročitelja bomo kazensko ovadili zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali dvajsetkrat.

Kriminaliteta
V Spodnji Pristavi, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel gotovino in zlatnino.

V Šentjurju je neznani storilec na parkirišču za avtodome poškodoval dva avtomata za vodo in elektriko. Storilca je pregnal občan. Z dejanjem je lastnikom povzročil za okoli 2.000 € škode.

Na delovišču na Polzeli je neznanec z delovnega stroja ukradel akumulator iz rezervoarja delovnega stroja pa še okoli 30 litrov goriva.

V Celju je neznani storilec s tovornega vozila ukradel več avtomobilskih delov in registrske tablice.

V Slatini pri Ponikvi smo obravnavali vlom v vinsko klet. Storilec je ukradel okoli 30 litrov mošta.

Na parkirišču Ulice frankolovskih žrtev v Celju je neznani storilec poskušal vlomiti v kombinirano vozilo. S poškodovanjem dvojnih vrat je lastniku povzročil za okoli 800 € škode.

Miren in varen začetek novega delovnega tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran