radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Policisti PU Murska Sobota smo včeraj, med 10. in 17. uro na pomurski avtocesti A5, izvedli poostren nadzor cestnega prometa po metodologiji Pegaz. Ugotovljenih je bilo 48 kršitev prometnih pravil od tega: 25 kršitev vožnje z neprimerno hitrostjo, 15 kršitev povezanih z prevozom tovora in 8 drugih kršitev.

V času nadzora je bila malo po 15. uri v smeri Lendave izmerjena hitrost vožnje voznika osebnega avtomobila znamke Mercedes, državljana Hrvaške, kateri je vozil s hitrostjo 195 km/h, kljub temu, da je hitrost omejena na 110 km/h. Med postopkom je bil 46-letnemu tujcu odrejen tudi preizkus alkoholiziranosti kateri je pokazal 1,77 mg/l alkohola. Zoper voznika je bil podan obdolžilni predlog na sodišče.

avtocesta alkohol 1 77

avtocesta hitrost 195kmh

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran