radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 49 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 133 klicev.

Obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo in 3 z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 3 tatvine, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 5 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 30 nezakonitih prehodov državne meje.

Ob 11. uri so policisti na počivališču Studenec ustavili kombi Mecedes vito, hrvaške registracije. Voznik je bil 27-letni državljan Romunije, prevažal pa je 11 nezakonitih migrantov, državljanov Turčije. Postopki še potekajo.

V Izoli je nekdo vlomil v klet, iz katere je ukradel orodje in kamping opremo, v vrednosti 2500 evrov.

Včeraj zvečer se je 31-letnik na Montinjanu srečal z mlajšim moškim, od katerega naj bi kupil zvočnik. Ta ga je na kraju udaril s palico po glavi, mu pobral denar in zapustil kraj. Poškodovanega so odpeljali v bolnišnico (presekanina). Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran