radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 99 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 39:

  • pet s področja kriminalitete;
  • 17 s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in šest o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so zasegli en avtomobil;
  • osem s področja javnega reda in miru, od tega dva o kršitvi na javnem kraju in eden o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • štirje o dogodkih, od tega dva o povoženi divjadi.

policija splosniPrometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Radovljiški policisti so bili včeraj okoli 7.25 obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 28-letna voznica z avtomobilom trčila v pešca, ki je prečkal vozišče na prehodu za pešce. Pešec je bil telesno poškodovan. Na kraju mu je pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti so kraj zavarovali, opravili ogled in zoper voznico zbirajo obvestila v smeri kaznivega dejanja iz poglavja kaznivih dejanj zoper varnost javnega prometa.

Hujši prometni prekrški:
Blejski policisti so včeraj okoli 14.25 obravnavali 68-letnega voznika, ki je vozil avtomobil brez opravljenega vozniškega dovoljenja za to kategorijo. Avtomobil so mu zasegli. Z obdolžilnim predlogom bo predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Pobiranje prostovoljnih prispevkov:
Kranjski policisti so imeli včeraj okoli 11.20 v postopku 42-letno žensko in 69-letnega moškega, oba državljana Romunije, ki sta pred enim izmed nakupovalnih centrov pobirala prostovoljne prispevke, za katere nista imela dovoljenja pristojne upravne enote. Policisti so jima izdali globo.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran