radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa hitri cesti med Vipavo in Razdrtim zgorelo osebno vozilo
Včeraj, 24. oktobra ob 18.45, smo bili obveščeni, da je na hitri cesti H4 med Vipavo in Razdrtim (občina Vipava) zagorelo osebno vozilo. Po sedaj zbranih podatkih je med vožnjo prišlo do samovžiga v predelu motorja. Omenjeno vozilo je zagorelo in zgorelo v celoti. 53–letni voznik omenjenega vozila ni bil poškodovan. Na kraju so posredovali gasilci različnih gasilskih enot (GRC Ajdovščina, PGD Podnanos, Vipava, Postojna, Hruševje, Razdrto in Veliko Ubeljsko), ki so pogasili uničeno osebno vozilo. Cesta je bila zaprta za ves promet, obvoz je bil urejen preko izvoza Vipava. Hitra cesta Vipava – Razdrto je bila od 20.41 dalje ponovno odprta za ves promet. Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica bodo o vseh ugotovitvah s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Zaradi obilnih padavin težave v cestnem prometu v Spodnji Idriji
Včeraj, 24. oktobra v popoldanskem času, so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili glede zastoja oz. slabe pretočnosti prometa na delovišču na državni cesti v Spodnji Idriji zaradi uničenega vozišča in globokih udarnih jam kot posledice obilnejših padavin. Policisti PP Idrija so na kraju poskrbeli za fizično urejanje in pretočnost prometa, prav tako so bili o razmerah obveščeni pristojni omenjenega delovišča. Idrijski policisti so jih pozvali k čimprejšnjemu ukrepanju pri sanaciji vozišča na omenjenem delovišču oz. odseku glavne ceste.

V prometni nesreči I. kategorije z majhno poškodbo na počivališču hitre ceste Mlake na Vipavskem udeleženi dve vozili
Danes, 25. oktobra ob 9.22, smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na počivališču Mlake ob hitri cesti H4 pri Vipavi in v kateri je bil udeležen 54-letni voznik tujega tovornega vozila s priklopnikom in 51-letna voznica kombija. Ugotovljeno je bilo, da je 54–letni voznik tovornega vozila, državljan Madžarske, pri vzvratni vožnji trčil v drugo vozilo (kombi). Ker so bili izpolnjeni vsi zakonski pogoji so policisti PP Ajdovščina odstopili od ogleda kraja prometne nesreče oz. od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov potrebnih za odločitev o prekršku.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran