radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo v Pomurju obravnavali osem prometnih nesreč. V treh so se štiri osebe lahko telesno poškodovale. Obravnavali smo še sedem kaznivih dejanj in tri kršitve javnega reda in miru.

Na področju kriminalitete v Gornji Radgoni obravnavano nasilje v družini. Osumljenemu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja. V Murski Soboti je bila obravnavana tatvina denarnice in dve goljufiji, v Ljutomeru poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Genterovcih je bilo prijetih osem tujcev, ki so na nezakonit način vstopili v državo. Po končanem postopku so bili odpeljani v Azilni dom Ljubljana.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na pomurski avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran