radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Policisti Operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor smo v času od 5. ure 27.10.2023 do 5.ure 28.10.2023 prejeli 376 klicev, med katerimi je bilo 121 interventnih dogodkov. Od tega:

  • 27 s področja kriminalitete. Največ je bilo tatvin, velikih tatvin, goljufij in poškodovanj tuje stvari. 1. osebo smo pridržali po določilih Zakona o kazenskem postopku.
  • 35 prometnih nesreč. V 1. prometni nesreči je bila 1 oseba hudo telesno poškodovana. V 4. prometnih nesrečah so bile 4 osebe lažje telesno poškodovale. V ostalih prometnih nesrečah je nastala zgolj gmotna škoda. Od tega je bilo 9 prometnih nesreč z udeležbo divjadi.
  • 10 v zvezi s kršitvami javnega reda in miru. Od tega 9 kršitev na javnem kraju in eno kršitev v zasebnih prostorih. Enega kršitelja smo pridržali do streznitve.

policija splosniPolicisti PP Rače so 27.10.2023 okrog 19:30 obravnavali sum storitve kaznivega dejanja povzročitve hude telesne poškodbe v naselju Rače. V dogodku sta bili udeleženi dve osebi, pri tem je ena oseba udarila drugo in jo pri tem telesno poškodovala. Policisti bodo po zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na državno tožilstvo v Mariboru.

Policisti PP Maribor II so 27.10.2023 okrog 7:15 obravnavali tatvino osebnega avtomobila v Mariboru. Odtujen je bil osebni avtomobil Opel Astra, sive barve reg. št. MB D8-34N. Vse ki bi omenjeno vozilo opazili prosimo, da pokličejo na telefonsko številko policije za klice v sili 113.

Policisti PP Maribor II so 27.10.2023 okrog 6:35 obravnavali prometno nesrečo med voznico osebnega avtomobila in peško, ki je prečkala prehod za pešce v mestu Maribor. Pri tem se je peška hudo telesno poškodovala. Policisti bodo po zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na državno tožilstvo v Mariboru.

Albin Gradišnik, spec.
vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran