radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo na območju Pomurja obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, dva požara, šest kršitev javnega reda in miru ter štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete v Lutvercih obravnavan vlom v poslovni prostor, v Murski Soboti grožnja in goljufija, na pomurski avtocesti tatvina goriva. V Kupšincih je bil obravnavan manjši požar na gospodarskem poslopju, v Murski Soboti požar na osebnem avtomobilu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in štirikrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja, ki se kljub opozorilom policistov ni pomiril, je bilo odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Gornji Petrovci.

Ob obisku pokopališč na vidnih mestih v vozilih ne puščajte vrednejših predmetov. Na javnih krajih, kjer je veliko ljudi, ne nosite denarnic, mobitelov in drugih vrednih predmetov v odprtih torbicah ali košarah.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran